Varukorg: kr

Sensor Sjukvårdsförsäkring

Slipp långa väntetider och få snabb hjälp när du väl behöver vård

Läs mer om vår hantering av dina personuppgifter.

Produktfakta

Om du drabbas av sjukdom eller skada garanterar sjukvårdsförsäkringen dig ersättning för kostnader av planerad vård inom ett rikstäckande privat vårdgivarnätverk utan långa väntetider. En vårdplanering som bemannas av erfarna sjuksköterskor ger dig medicinska råd och hjälper till med tidsbokning. Du får kontakt med en specialistläkare inom 6 arbetsdagar och tid för eventuell operation inom 14 arbetsdagar

Förutom läkarbesök, operation och operationsförberedande undersökningar kan du även få hjälp att boka behandling hos psykolog, sjukgymnast, naprapat och kiropraktor.

Vanliga frågor om sjukvårdsplaneringen

Vårdplaneringen är en del av vår sjukvårdsförsäkring. När du ringer dit besvaras samtalet av erfarna sjuksköterskor. De hjälper dig med råd i medicinska frågor och kan tipsa om till exempel egenvårdsåtgärder. Det är också de som lotsar dig till rätt privat vårdgivare och bokar besök.

Rådgivningen är öppen dygnet runt, alla dagar. Tidsbokningen sker vardagar klockan 7–17.

 

Du som har en sjukvårdsförsäkring hittar telefonnumret till vårdplaneringen på försäkringsbeskedet.

Försäkringen gäller mellan 18-67 år.

Anmäl skada

För att anmäla en skada och komma i kontakt med vårdplaneringen, ring 0771-111 670

Vill du ha hjälp?

Genom att prata med någon av våra anställda försäkringsförmedlare, kan du få hjälp med att välja rätt försäkringsskydd utifrån dina krav och behov. Önskar du rådgivning kan du få en personlig rekommendation med koppling till den eller de försäkringar som passar dig. Vid rådgivning kan vi också avråda dig från att teckna en försäkring som inte motsvarar dina krav och behov.

Sensor Försäkring använder cookies. För information om detta och hur vi hanterar dina personuppgifter, läs mer om cookies och i vår integritetspolicy.