Varukorg: kr

Vanliga frågor

Sensor Försäkring är en försäkringsagentur med säte i Luleå. Vår målsättning är att erbjuda enkla, prisvärda och pålitliga försäkringslösningar till privatpersoner och företag i Sverige. Vi samarbetar med ett flertal olika försäkringsgivare, för att kunna erbjuda de bästa möjliga produkterna till våra kunder.

Om du drabbats av en skada kontaktar du oss på telefonnummer 010-410 03 10, så säkerställer vi att handläggningen av din skada påbörjas. Du kan även kontakta oss på skador@sensorforsakring.se

Kontakta oss på nummer 010-410 03 10, så korrigerar vi uppgifterna och skickar ut ett nytt brev till dig.

Du kan betala med faktura, antingen årsvis eller halvårsvis, samt månadsvis via autogiro. De flesta av våra kunder betalar via autogiro och det är det betalningssättet vi rekommenderar.

Det är bara du som försäkringstagare som kan säga upp din försäkring hos ett annat bolag. Vi hjälper däremot alltid till att ge instruktioner om hur du går tillväga för att säga upp försäkringen.

Vi har sökt dig för att vi vill att du ska bli kund hos oss, med en eller flera försäkringar.

Du ringer oss på telefonnummer 010-410 03 10, eller mailar oss på kundservice@sensorforsakring.se

Sensor Försäkring använder cookies. För information om detta och hur vi hanterar dina personuppgifter, läs mer om cookies och i vår integritetspolicy.