Varukorg: kr

Alltid minst

25%

samlingsrabatt

Hem / Kampanjerbjudande Personbil

Det lönar sig att samla försäkringar

Och vi är glada att du vill göra det med oss. Just nu får du som redan har försäkringar hos oss 10% extra rabatt på din nya bilförsäkring – självklart med ett likvärdigt skydd!

Ditt erbjudande: 127 kr per år.

Försäkringens omfattning

Se jämförelser

Tilläggsförsäkringar

Allrisk bil
Allrisk bil fungerar som en drulleförsäkring och är vårt mest populära tillägg. Den skyddar dig från oförutsedda händelser som grundförsäkringen inte täcker, till exempel om du spiller färg i baksätet eller tankar med fel bränsle.
Assistans
Med vårt assistanstillägg får du hjälp inom en timme vid driftstopp och du har ingen självrisk om du behöver bärgning. Du har även rätt till hyrbilsersättning i tre dygn om driftstoppet varar längre än ett dygn.
Hyrbil
Med hyrbilstillägget kan du få ersättning för hyrbilskostnader vid skador på den försäkrade bilen. Ersättningen är 75% av dygns- och kilometerkostnaden i upp till 45 dagar. Du kan även avstå från hyrbil och få 100 kr per dag
Parkeringsskada
Denna försäkring ersätter självrisken som tas ut av Trafikförsäkringsföreningen då din bil skadats av okänt trafikförsäkringspliktigt fordon. Du kan nyttja försäkringen upp till tre gånger per försäkringsår.
Trafikolycksfall
Med försäkringen kan du få ytterligare ersättning vid en trafikolycka utöver det som ersätts av trafikförsäkringen. Medicinsk invaliditet ersätts med upp till 500 000 kr och du får ersättning för sjukhusvistelser och sjukskrivning.
Djurkollision
Försäkringen sänker självrisken med 4500 kr för skador som uppkommer om du krockar med ett djur. För att få ersättning måste skadan vara ersättningsbar genom vagnskademomentet.

Det finns inga tilläggsförsäkringar att välja för omfattningen trafikförsäkring.

Ingen stress – vi gör försäkringsbytet åt dig!

Försäkringen startar när den gamla löpt ut. Om du vill ändra skyddet senare gör du det under Mina Sidor.

Total kostnad

49,90 kr

Väntar på signering…

Jämför innehållet och välj det skydd som passar dig bäst

Innehåll Helförsäkring Halvförsäkring Trafikförsäkring
Trafik
Kris
Brand
Stöld
Glasruta
Räddning
Rättsskydd
Maskinskada
Vagnskada
Sensor Försäkring använder cookies. För information om detta och hur vi hanterar dina personuppgifter, läs mer om cookies och i vår integritetspolicy.