Varukorg: kr

Från

83 kr

i månaden

Hem / Kampanjerbjudande ID-skydd

Ett ID-skydd för dig och hela familjen

Antalet finansiella bedrägerier och ID-kapningar ökar kraftigt i Sverige. Med Sensors ID-skydd får du och dina nära och kära ett komplett skydd mot alla typer av bedrägerier

Sensors ID-skydd er trygghet dygnet runt

Aktiv bevakning av personuppgifter

Med en proaktiv bevakning av dina uppgifter förebygger vi ID-kapningar. Du får ett meddelande direkt dina uppgifter används för till exempel ta lån eller beställa varor online.

Ersättning vid ekonomisk skada

Om något oväntat skulle hända tar vi fullt ansvar för att bestrida potentiella fakturor, kreditköp och olovliga uttag. Vi ersätter även skulder upp till 350 000 kronor.

Assistans, experthjälp och rättsskydd

Våra experter hjälper dig ta fram korrekt underlag inför en eventuell polisanmälan och du har även rätt till jurister och ett rättsskydd upp till 2 miljoner kronor.

Singelpaket
ID-skyddet gäller enbart för dig som tecknar försäkringen.
Familjepaket
ID-skyddet gäller för upp till tre personer. Du lägger till dessa senare via Mina Sidor.

Din försäkringspremie

49,90 kr

/månad

När du tecknat försäkringen får du ett mail med en länk till försäkringsportalen. Där registrerar du de familjemedlemmar, e-postadresser, telefonnummer och kortuppgifter som ska skyddas.

Väntar på signering…
Sensor Försäkring använder cookies. För information om detta och hur vi hanterar dina personuppgifter, läs mer om cookies och i vår integritetspolicy.