Sensor Specialistvård

Få en second opinion på din diagnos och bli behandlad av de främsta läkarna i världen.

Ring upp mig och berätta mer

INTERNATIONELL MEDICINSK EXPERTIS

Sensor Specialistvård är en försäkring som omfattar medicinsk behandling av kritiska sjukdomstillstånd. När du eller någon av dina anställda blivit sjuk ges du möjlighet att få din diagnos utvärderad och fastställd av internationell medicinsk expertis, samt behandling på specialistsjukhus var som helst i världen.

Experterna ger dig därefter råd om vilken behandling som är bäst lämpad för dig och du ges därefter möjlighet att nyttja världens främsta specialistläkare utomlands för att genomföra behandlingen. Förutom att försäkringen betalar kostnaderna för den behandling som läkarna rekommenderat, resor och boende, kan du få ersättning med 1000 kr per dag i upp till 60 dagar, så länge behandlingen pågår utomlands.

Ring upp mig för rådgivning

OM DU BLIR SJUK

Sensor Specialistvård använder Best Doctors när du drabbas av en skada. Best Doctors är en sammanslutning av de allra bästa medicinska experterna i världen. Best Doctors har över 30 miljoner försäkringstagare och över 50 000 medicinska experter världen över. Best Doctors finns till för att erbjuda det den allmänna vården inte alltid har resurser eller kompetens att leverera; bästa möjliga vård när du behöver den som mest. Alla som tecknar Sensor Specialistvård kan därför känna sig trygga med att ha tillgång till den absolut bästa vård som finns tillgänglig i världen.

MER OM SENSOR SPECIALISTVÅRD (PDF)

VILLKOR & FÖRKÖPSINFO

Produktvillkor Sensor Specialistvård

Ladda ner (PDF)

Förköpsinformation Sensor Specialistvård

Ladda ner (PDF)

Produktfaktablad Sensor Specialistvård

Ladda ner (PDF)

Förköpsinformation Sensor Försäkring

Ladda ner (PDF)

RING UPP MIG OCH BERÄTTA MER OM
SENSOR SPECIALISTVÅRD

Lämna namn, telefon och din epost adress nedan, så ringer vi upp dig så snart som möjligt.